RE/MAX-ura

Työmotivaatiosi, urakehityksesi tai taloudellinen menestyksesi ei ole aina vain sinusta kiinni. Ihmiset ympärilläsi voivat joko nostaa sinua ylös tai painaa alas. Jos koet olevasi hyvä, mutta sinulla olisi kaikki edellytykset olla paras, on aika vaihtaa.  Jos olet osaava, ammattitaitoinen ja kokenut, meillä voi olla yhteisiä töitä. Ja jos koet, että parhaasta työstä tulisi myös saada paras korvaus, on aika vaihtaa.
Aloittaessasi RE/MAXilla tulet osaksi maailman tuottavimpaan kiinteistönvälitysketjuun ja samalla osaksi johtavaa tiimiä, joka myy keskimäärin enemmän asuntoja kuin muut välittäjät. Kukaan muu ei myy maailmassa niin paljon asuntoja kuin RE/MAX.

Remax asunnot tule meille

Me uskomme, että suurin osa välityspalkkioista kuuluu välittäjälle. Välittäjä on kaiken A ja O. Hän tekee suurimman työn, viettää asiakkaan kanssa suurimman osan ajasta ja ottaa työssään myös suurimmat riskit. Kun välittäjä on motivoitunut, saa asiakaskin parhaan mahdollisen palvelun ja lopputuloksen. Ja kun sekä välittäjä että asiakas ovat tyytyväisiä, on myös toimiston yrittäjä tyytyväinen. Kun sinä ansaitset enemmän, kaikki voittavat.

vertaile palkkioita kinteistöbvälitysketjujen välillä

Tule meille, liity tiimiimme ja ansaitse se mitä sinulle kuuluu! Ota yhteyttä suoraan Kirsi Sainioon
040-5089552 tai lähetä tämä lomake ja Kirsi ottaa yhteyttä sinuun!