Tietosuojaseloste

Sivuston käyttäjille ja asiakkaille

Tätä sivustoa ylläpitää RE/MAX Asunnot (myöhemmin “RE/MAX” tai “me”). Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, kuinka keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi rekisterinpitäjänä tällä verkkosivustolla tai muissa palveluissa joita tarjoamme sinulle asiakkaanamme.

1.      Henkilötietosi

Tällä sivustolla vierailusi aikana keräämme automaattisesti seuraavia henkilötietoja:

  • Tietoja sivuista, joilla vierailit tällä sivustolla,
  • Vierailusi päivämäärä ja aika,
  • IP osoitteesi,
  • Käyttämäsi selain,
  • Verkkosivusto (URL) jolla vierailit ennen vierailua tällä sivustolla ja
  • Tiettyjä evästeitä (katso luku alapuolella).

Lisäksi keräämme kaikki ne tiedot, jotka lähetät meille verkkosivustoa käyttäessäsi.

Käsittelemme myös joitakin henkilötietojasi harjoittamiemme kiinteistönvälitysalan palveluiden yhteydessä. RE/MAX franchising verkostoon kuuluvilta jäseniltä saamme käyttöömme lisäinformaatiota henkilötietoihin liittyen. Tässä tarkoituksessa käsiteltäviä henkilötietoja ovat:

  • nimesi;
  • osoitteesi;
  • puhelinnumerosi;
  • sähköpostiosoitteesi;
  • toimeksiantosi ja niihin liittyvät toimeksiantotiedot
  • yksittäisiä kiinteistö – ja osakekauppoja koskevia tietoja

Niissä tapauksissa, joissa pyydämme antamaan meille henkilötietoja, ei ole velvollisuutta tehdä niin, mutta ellet anna tarvitsemiamme tietoja, et voi käyttää kaikkia verkkosivustomme palveluita tai ylipäätään saada täyttä hyötyä kiinteistönvälityspalveluistamme.

2.      Evästeet, Google Analytics, Facebook and AddThisliitännäiset

2.1.        Evästeet

Tämä verkkosivusto käyttää niin sanottuja evästeitä. Eväste on pieni tiedosto, joka voidaan asentaa tietokoneellesi, kun vierailet sivustolla. Yleensä evästeitä käytetään, kun sivuston vierailijoille tarjotaan lisätoimintoja sivustolla. Niitä voidaan luoda esimerkiksi seuraamaan vierailuasi sivustolla ja tukemaan liikkumistasi sivustolla ja auttaa sinua palaamaan haluamaasi paikkaan sivustolla sekä muistamaan suosikkisi ja muut asetuksesi, kun vierailet sivustolla uudelleen. Evästeet eivät voi käyttää, lukea tai muokata mitään muita tietoja tietokoneellasi.

Useimmat tällä sivustolla käytettävät evästeet ovat niin sanottuja istuntoevästeitä. Ne poistuvat automaattisesti, kun poistut verkkosivustolta. Toisaalta pysyvät evästeet pysyvät tietokoneellasi, kunnes itse poistat ne selaimeltasi. Käytämme pysyviä evästeitä tunnistaaksemme sinut, kun vierailet seuraavan kerran sivustollamme.

Mikäli haluat hallita tietokoneeseesi asennettuja evästeitä, niin voit muokata selainasetuksiasi siten, että selaimesi ilmoittaa aina kun sivusto haluaa asentaa evästeen tai voit kieltää evästeiden käytön kokonaan. Voit myös poistaa evästeitä, jotka on jo asennettu tietokoneellesi. Lisätietoja näistä toiminnoista saat selaimesi Ohje -valikosta.

Huomaa kuitenkin, että evästeiden poistaminen käytöstä saattaa vaikuttaa käyttökokemukseesi ja/tai estää sinua saamasta täyttä hyötyä verkkosivustostamme.

2.2.        Google Analytics

Tämä sivusto käyttää Googlen, Inc:n, 1600 AmphitheaterParkwayMountainView, CA 94043, USA (”Google”) tarjoamaa Google Analyticsiä. Google Analytics käyttää evästeitä, jotta voimme analysoida, miten käytät tätä verkkosivustoa. Sivuston käyttämästä evästeestä syntyvät tiedot välitetään ja tallennetaan Googlelle Yhdysvaltojen palvelimille. Jos tämä sivusto anonymisoiIP-osoitteet, Google katkaisee IP-osoitteen EU:n jäsenvaltiossa tai muussa ETA-valtiossa ennen sen lähettämistä Yhdysvaltoihin. Vain poikkeustilanteissa koko IP-osoite lähetetään Googlen palvelimiin Yhdysvalloissa ja katkaistaan ​​siellä. Google käyttää näitä tietoja sivuston käytön arvioimiseen, verkkosivujen toimijoiden verkkosivujen toiminnan raportointiin ja muihin verkkosivustojen toiminnan ja internetin käytön palveluihin. Google ei liitä IP-osoitettasi muihin Googlein hallussa oleviin tietoihin. Voit estää Googlea keräämästä tietoja (myös IP-osoitteesi) evästeiden avulla ja näiden tietojen käsittelyä lataamalla tämän selaimen laajennuksen ja asentamalla sen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Lisätietoja käyttöehdoista ja tietosuojasta on Google Analyticsin käyttöehdoissa tai Google Analyticsin tietosuojalausekkeessa (Google Analytics Terms of Service) (Google Analytics PrivacyOverview). Huomaa, että tällä sivustolla Google Analyticsia täydentää ”gat. anonymizeIp ();” IP-osoitteiden nimettömän keräämisen varmistaminen (IP-peittäminen).

2.3.        Facebook liitännäiset (Like-painike)

Sivustomme integroituu FacebookInc.:n ylläpitämiin sosiaalisen verkoston liitännäisiin, 1601 Willow Road, MenloPark, Kalifornia, 94025, USA. Facebook-liitännäisille on ominaista Facebook-logo tai ”Like-painike” (”Like”) sivuillamme. Löydät yleiskatsauksen Facebook-laajennuksista täältä: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Kun vierailet sivuillamme, liitännäinen muodostaa yhteyden selaimen ja Facebook-palvelimen välillä. Facebook saa siis tiedon, että olet käynyt verkkosivustollamme IP-osoitteestasi. Jos klikkaat Facebookin ”Like” -painiketta, kun olet kirjautunut Facebook-tiliisi, voit linkittää sivusi sisällön Facebook-profiiliisi. Näin Facebook voi verrata sivustollamme vierailua käyttäjätunnuksesi kanssa. Huomautamme, että meillä tämän verkkosivuston tarjoajana ei ole tietoa lähetettyjen tietojen sisällöstä tai siitä, miten Facebook käyttää sitä. Lisätietoja on Facebookin tietosuojalausunnossa osoitteessa http://de-de.facebook.com/policy.php.

Jos et halua, että Facebook voi yhdistää vierailusi verkkosivustollamme Facebook-tiliisi, kirjaudu ulos Facebook-tilistäsi ennen vierailua verkkosivuillamme.

2.4.        AddThis liitännäinen

Sivustomme käyttää myös sosiaalista bookmarking-lisäosaa nimeltä ”AddThis”, jota toimittaa Oracle Corporation, 500 Oracle Parkway, RedwoodShores, CA 94065 (”Oracle”). AddThisin kautta Oracle tarjoaa meille myös web-analyysipalveluja. AddThis käyttää evästeitä kuvattujen toimintojen toteuttamiseen. Oracle kerää tietoja, kuten IP-osoitettasi tai käyttäytymistänne verkkosivuillamme, arvioidaksesi verkkosivustosi käyttöä ja kerää anonymisoituja raportteja verkkosivujen toiminnasta. Oracle käyttää näitä tietoja tarjoamaan sinulle kohdemainontaa. Oracle voi siirtää kerätyt tiedot palvelimiinsa tai kolmansille osapuolille EU: n / ETA: n ulkopuolelle.

Lisätietoja kerättyjen tietojen luokista ja niiden käsittelystä on saatavissa osoitteesta http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy.

Voit kieltää tietojen keräämisen Oraclen toimesta osoitteessa http://www.youronlinechoices.eu/. Olevien ohjeita avulla.

3.      Mihin tarkoituksiin käytämme tietojasi

Käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme tämän sivuston sinun käyttöösi, luodaksemme käyttötilastoja, parantaaksemme ja kehittääksemme tätä verkkosivustoa, tarjotaksemme sinulle kiinteistönvälityspalveluja, vastataksemme pyyntöihisi ja viesteihisi; jos olet tilannut uutiskirjeemme, lähettääksemme sen sinulle, ottaaksemme sinuun yhteyttä kiinteistöistä, osakehuoneistoista tai palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua, sekä analysoidaksemme tietojasi kootusti kehittääksemme liiketoimintaamme.

4.      Tietojen käsittelyn oikeusperuste

Tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste on oikeutettu intressimme (EU:n tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaan, ”GDPR”).

Jos olemme tehneet kanssasi kiinteistönvälityspalveluita koskevan sopimuksen, niin henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusteen muodostaa tämän sopimuksen täyttäminen (Artikla 6 1 kohdan b alakohta). Tämän lisäksi, voimme käsitellä henkilötietojasi, jotka saamme toiselta RE/MAX franchisingverkoston jäseneltä ja voimme siirtää henkilötietojasi kohdassa 5 mainitulla tavalla sinulta erikseen pyydettävän suostumuksen perusteella (Artikla 6(1)(a) GDPR). Kun sinulta pyydetään suostumustasi, voit peruuttaa suostumuksesi, milloin tahansa. Kuitenkaan tämä ei vaikuta tietojesi käsittelyn lainmukaisuuteen suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista.

5.      Tiedonannot ja tietojen siirtäminen

Mikäli se yllämainituissa tarkoituksissa on välttämätöntä, niin siirrämme henkilötietojasi seuraaville vastaanottajille:

  • Franchisingantajallemme PMSCS REAL ESTATE FRANCHISING, INC., Alpenstrasse 15, Postfach 7863, CH-6302, Zug, Switzerland (“RE/MAX Europe”) sekä RE/MAX Europe’n muut franchisingottajat ja näille kuuluvat franchisingottajat;
  • GryphTech Inc., 2595 Skymark Avenue, Suite 206, Mississauga, Ontario, Canada, ja
  • Muut IT palveluiden tarjoajat joita hyödynnämme.

Jotkut edellä mainitut vastaanottajat sijaitsevat tai käsittelevät henkilötietoja maasi ulkopuolella. Tietosuojan taso toisessa maassa voi olla eri kuin maassasi. Siirrämme henkilötietojasi kuitenkin vain maihin, joissa EU:n komissio on katsonut päätöksellään olevan riittävä tietosuoja tai ryhdymme itse toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että kaikki vastaanottajat tarjoavat riittävän tietosuojan. Teemme tämän esimerkiksi tekemällä asianmukaisia tiedonsiirtosopimuksia, jotka perustuvat standardiseuraamuslausekkeisiin (Standard ContractualClauses) (2010/87 / EY ja / tai 2004/915 / EY). Sopimukset ovat saatavilla pyynnöstä info@remax.fi.

6.      Säilytysajat

Säilytämme automaattisesti keräämämme tietosi vierailultamme sivustollamme enintään kuuden kuukauden ajan.

Jos olet tilannut uutiskirjeemme, säilytämme sähköpostiosoitteesi, kunnes katkaiset uutiskirjeemme tilauksen. Jos olet rekisteröitynyt verkkosivustollamme, säilytetään tietojasi niin kauan kuin tilisi on olemassa ja sen jälkeen vain niin kauan kuin tietojesi säilyttämiseen liittyy oikeudellisia velvoitteita.

Tämän lisäksi säilytämme henkilötietojasi, joita saamme franchisingketjumme muilta jäseniltä ainakin liiketoimintasuhteesi päättymiseen näiden muiden franchisingketjumme jäsenten kanssa niin kauan kuin on olemassa lakisääteisiä säilytysvelvoitteita tai mahdollisia kanneaikoja, jotka eivät ole vielä vanhentuneita. Sama koskee myös henkilötietojasi joita, keräämme suorittaessamme sopimuksemme mukaista kiinteistönvälitysalan tehtävää josta on sovittu kanssasi.

7.      Oikeutesi ja muutoksenhakukeinosi

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on (i) oikeus tarkistaa, onko sinusta ja millaisia henkilötietoja meillä on sinusta sekä pyytää pääsyä näihin tietoihin tai pyytää kopiota niistä , (ii) pyytää henkilötietojesi oikaisemista, täydentämistä tai poistamista, mikäli ne ovat epätarkkoja tai niitä ei ole käsitelty sovellettavien vaatimusten mukaisesti, (iii) pyytää rajoittamaan henkilötietojesi keräämistä, käsittelyä tai käyttöä, iv) tietyissä olosuhteissa oikeutetuista syistä vastustamaan henkilötietojesi käsittelyä (v) siltä osin kuin tietojasi käsitellään suostumuksesi perusteella, pyytää tietojesi siirtämistä, (vi) tietää kolmannet osapuolet, joille henkilötietojasi siirretään ja (vii) antaa ohjeita siitä, miten tietojasi on käsiteltävä kuolemasi jälkeen, mikäli se on tarkoituksenmukaista. Mahdollisissa valituksissa, sinulla on oikeus tehdä valitus myös toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle.

8.      Yhteystietomme

Voit olla yhteydessä meihin:

RE/MAX Asunnot

Puutarhatie 20

asunnot@remax.fi

0400-398080

 

Tämän tietosuojaselosteen laatimispäivämäärä on 24.5.2018